Hortinext: Overstap naar duurzaam telen op verstandige en solide wijze

Veel bedrijven willen van de chemische bestrijdingsmiddelen af. Ze weten dat het anders moet om op termijn te kunnen blijven telen en voor een goede prijs te kunnen blijven vermarkten. Veel telers geven ook invulling aan de wens om het anders te doen. Alleen, hoe deze transitie naar een duurzame teelt exact vorm te geven is nog een vraag op zich. Wat speelt is dat er in het verleden al veel natuurlijke middelen zijn geprobeerd en dat daar tot nu toe meer teleurstellingen uit voort zijn gekomen dan successen. En successen die er waren, zijn nog niet voldoende om de inzet van chemie te kunnen overstijgen.

Zo begint het artikel dat ik begin 2019 schreef ik voor Hortinext / Vakblad onder glas.

Lees hier het volledige artikel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *